Våre vare­merker

GEDDON fører idag en rekke verdenskjente varemerker innen tekstil, sko, vesker og tilbehør. Noen merker har lange tradisjoner, mens andre er nye og mer up-and-coming. For oss er det viktig å mikse det klassiske med det rocka. Under kan du lese litt om hva som skiller de ulike merkene.
Ønsker du å vite mer? Vi snakkes i butikken ;-)
logo Acne
Svensk varemerke grunnlagt av Jonny Johansson i 1997, som raskt ble populære for sin nytolkning av jeans. Senere ble varespekteret sterkt utvidet, og i dag er Acne synonymt med en cool skandinavisk look, enkel og ren, med sofistikert ”twist” som har hatt suksess på den internasjonale arena.        
Både Geddon Male og Geddon Female på Kvadrat har Acne i sitt sortiment.
logo BOSS
Luksuriøst tysk varemerke som er en av de dominerende produsenter innen herrekonfeksjon. Firmaet startet opprinnelig som arbeidstøyprodusent i 1923, begynte dressproduksjonen på 60-tallet, fra 1970 under varemerket Boss. I dag tilbyr både Boss Black Label (mainline) og Boss Orange Label (urban sportswear) store totalkolleksjoner, og hos Geddon Male finner du et bredt utvalg som spenner fra dress/blazer, via yttertøy, skjorter, strikk og bukser, til undertøy, sko og accessories.
logo Dondup
Italiensk firma grunnlagt av Massimo Beloni og Manuela Mariotti i 1999. Navnet ”Dondup” er inspirert av den mystisk tibetanske lamaen Myngar Dondup, som hadde som filosofi at alle mennesker er like; Rase og livssyn er likegyldig, kun menneskers intensjoner og handlinger er tellende. Dondup startet sin produksjon med utgangspunkt i denim, men har i dag totalkolleksjoner for begge kjønn. Dondup er et av Geddons viktigste varemerker, og både Geddon Male og Geddon Female fører et bredt spekter av Dondups kolleksjoner.
logo MARC JACOBS
Amerikansk designer som lanserte sin første damekolleksjon under eget navn i 1986. I 2001 ble underlinjen Marc by Marc Jacob lansert, en linje som inneholder både herre- og dameklær, sko, vesker, solbriller, klokker for å nevne noe. Denne kolleksjonen selges i dag verden over, og både Geddon Male og Geddon Female fører Marc by Marc Jacobs.
logo POLO RALPH LAUREN
Varemerket Polo ble lansert av designeren Ralph Lauren i 1967 med en liten slipskolleksjon, men vokste i løpet av 70- og 80-årene til å bli et varemerke som tilbyr både fritids- og festklær og tilbehør til begge kjønn. I dag innehar Polo Ralph Lauren posisjonen som en av tekstilbransjens største og mest fremgangsrike varemerker globalt. På Geddon Male tilbyr vi et rikholdig utvalg fra den ikoniske polospilleren.
logo STENSTRØMS
Svensk skjortefabrikk som har produsert kanskje Skandinavias beste skjorter siden 1899. I dag er Stenstrøms for lengst representert over hele Europa, samt i utvalgte varemagasiner i USA og Østen, og er velkjent for sin detalj- og kvalitetsfølelse. Fremdeles utføres de fleste sømmomentene for hånd! Geddon Male har Stenstrøms skjorter, slips og sløyfer i sitt sortiment.
logo WOOLRICH
Amerikansk varemerke etablert i 1830 av John Rich. Fra starten av leverte John Rich yttertøy, skjorter, sokker og andre livsnødvendigheter til tømmerhuggerne i området. I dag er fremdels den lille landsbyen Woolrich hovedkontoret for firmaet, som fremdels tilbyr produkter for utendørs bruk. Både Geddon Male og Geddon Female fører de populære Woolrich jakkene i sitt sortiment.

Følg oss på facebook

Du finner oss

på Kvadrat i Sandnes

Geddon © 2014. Utviklet av Destino