Våre vare­merker

GEDDON fører idag en rekke verdenskjente varemerker innen tekstil, sko, vesker og tilbehør. Noen merker har lange tradisjoner, mens andre er nye og mer up-and-coming. For oss er det viktig å mikse det klassiske med det rocka. Under kan du lese litt om hva som skiller de ulike merkene.
Ønsker du å vite mer? Vi snakkes i butikken ;-)
logo 3.1. PHILLIP LIM
Amerikansk designer født av kinesiske foreldre i 1973 i Los Angeles, etablerte sitt eget varemerke 3.1 Phillip Lim i 2005. Regnes sammen med bl. a Alexander Wang for å være blant bransjens mest spennende navn i klassen ”nye designere”.  
Ta turen innom Geddon Female for å sjekke ut de siste nyhetene fra Phillip Lim sine sko- veske- og kleskolleksjoner.
logo 7 for all mankind
Kjent som det første i rekken av Premier Denim Brands fra Los Angeles, etablert i år 2000.  Jeansene ble umiddelbart etterspurt av profilerte Hollywoodstjerner som Angelina Jolie, Cameron Diaz og Ben Affleck. Geddon Male fører et utvalg av jeans og denimrelaterte produkter fra 7 For All Mankind.
logo Acne
Svensk varemerke grunnlagt av Jonny Johansson i 1997, som raskt ble populære for sin nytolkning av jeans. Senere ble varespekteret sterkt utvidet, og i dag er Acne synonymt med en cool skandinavisk look, enkel og ren, med sofistikert ”twist” som har hatt suksess på den internasjonale arena.        
Både Geddon Male og Geddon Female på Kvadrat har Acne i sitt sortiment.
logo ALEXANDER WANG
Amerikansk designer født i 1983 i California, USA. Debuterte med sin første damekolleksjon i 2007, fulgte på med sin første veskekolleksjon i 2008 og senere skokolleksjon fra 2012.  Oppnådde umiddelbart stor suksess med sitt urbane design. A.W. har, sin unge alder tiltross, vunnet et imponerende antall tunge fagpriser og – utmerkelser, og regnes i dag som en av motebransjens mest lovende designere. I desember 2012 ble det kjent at A.W. også skal fungere som sjefsdesigner for det italienske luksusmerket Balenciaga.
Hos Geddon Female Kvadrat kan du se og ta på både vesker, sko og klær fra Alexander Wang sine kolleksjoner. 
logo BOSS
Luksuriøst tysk varemerke som er en av de dominerende produsenter innen herrekonfeksjon. Firmaet startet opprinnelig som arbeidstøyprodusent i 1923, begynte dressproduksjonen på 60-tallet, fra 1970 under varemerket Boss. I dag tilbyr både Boss Black Label (mainline) og Boss Orange Label (urban sportswear) store totalkolleksjoner, og hos Geddon Male finner du et bredt utvalg som spenner fra dress/blazer, via yttertøy, skjorter, strikk og bukser, til undertøy, sko og accessories.
logo Dondup
Italiensk firma grunnlagt av Massimo Beloni og Manuela Mariotti i 1999. Navnet ”Dondup” er inspirert av den mystisk tibetanske lamaen Myngar Dondup, som hadde som filosofi at alle mennesker er like; Rase og livssyn er likegyldig, kun menneskers intensjoner og handlinger er tellende. Dondup startet sin produksjon med utgangspunkt i denim, men har i dag totalkolleksjoner for begge kjønn. Dondup er et av Geddons viktigste varemerker, og både Geddon Male og Geddon Female fører et bredt spekter av Dondups kolleksjoner.
logo HELMUT LANG
Østerriksk designer med stor suksess på slutten av 80-tallet og første halvdel av 90-tallet, kjennetegnet med datidens minimalistiske design i smale silhuetter, ofte i sort/hvitt. Helmut Lang selv forlot sitt eget varemerke i 2005, og da nye eiere i 2006 blåste liv i varemerket Helmut Lang med nye designere var suksessen på ny sikret. I tiden etterpå har Helmut Langs kolleksjoner vært tilgjengelige i luskusvarehus og egne butikker i både Europa, USA og Asia. 
Geddon Female tilbyr smakebiter av både klær og vesker og sko fra Helmut Lang.
logo Hugo
”Lillebroren” til Boss, i den forstand at Hugo retter seg mot en yngre og mer sofistikert målgruppe. Geddon Male fører et bredt sortiment av Hugo dresser.
logo MARC BY MARC JACOBS
Amerikansk designer som lanserte sin første damekolleksjon under eget navn i 1986. I 2001 ble underlinjen Marc by Marc Jacob lansert, en linje som inneholder både herre- og dameklær, sko, vesker, solbriller, klokker for å nevne noe. Denne kolleksjonen selges i dag verden over, og både Geddon Male og Geddon Female fører Marc by Marc Jacobs.
logo POLO RALPH LAUREN
Varemerket Polo ble lansert av designeren Ralph Lauren i 1967 med en liten slipskolleksjon, men vokste i løpet av 70- og 80-årene til å bli et varemerke som tilbyr både fritids- og festklær og tilbehør til begge kjønn. I dag innehar Polo Ralph Lauren posisjonen som en av tekstilbransjens største og mest fremgangsrike varemerker globalt. På Geddon Male tilbyr vi et rikholdig utvalg fra den ikoniske polospilleren.
logo STENSTRØMS
Svensk skjortefabrikk som har produsert kanskje Skandinavias beste skjorter siden 1899. I dag er Stenstrøms for lengst representert over hele Europa, samt i utvalgte varemagasiner i USA og Østen, og er velkjent for sin detalj- og kvalitetsfølelse. Fremdeles utføres de fleste sømmomentene for hånd! Geddon Male har Stenstrøms skjorter, slips og sløyfer i sitt sortiment.
logo SWIMS
Norsk varemerke som har fått mye internasjonal oppmerksomhet for å ha relansert produktet gummikalosje for nye generasjoner. Siden oppstarten i 2006 tallet har Swims stadig utvidet sitt varesortiment, og i dag kan firmaet også tilby regnjakker, gummisko og veske- og paraplykolleksjoner. Et forløpig høydepunkt for Swims var da selveste Armani ønsket et samarbeid, og høsten 2012 lanserte sin kalosje for Armani herresko. Både Geddon Male og Geddon Female fører Swims.
logo WOOLRICH
Amerikansk varemerke etablert i 1830 av John Rich. Fra starten av leverte John Rich yttertøy, skjorter, sokker og andre livsnødvendigheter til tømmerhuggerne i området. I dag er fremdels den lille landsbyen Woolrich hovedkontoret for firmaet, som fremdels tilbyr produkter for utendørs bruk. Både Geddon Male og Geddon Female fører de populære Woolrich jakkene i sitt sortiment.
logo Kygo Life
Det norske stjerneskuddet Kyrre Gørvell-Dahll står bak klesmerket Kygo Life. Kygo Life er et «livsstil-konsept», hvor produktene i større grad vil være knyttet til mote, enn til aktivitet. Gørvell-Dahll er opptatt av gode kvaliteter, og ull og organisk bomull går igjen i kolleksjonen.

Følg oss på facebook

Du finner oss

på Kvadrat i Sandnes

Geddon © 2014. Utviklet av Destino